Het vakantiehuis is de ideale uitvalbasis voor een sportieve en culturele vakantie.

Ook de natuurliefhebber kan terecht in onze woning. Bos t’Ename, Volkegembos, Muziekbos en Koppenbergbos zijn de ideale uitvalbasis voor het observeren van buizerds, torenvalken, uilen , vlinders en nog zoveel meer. Tientallen wandelroutes brengen je in het hart van de Vlaamse Ardennen.

Ben je een cultuurvreter dan is Oudenaarde de stad. Het stadshuis, de lakenhalle, het bisschopkwartier, brouwerijen, Mou museum,…. Een toneelvoorstelling in de Woeker of een lekker etentje  in  één van de vele eetgelegenheden behoren tot de mogelijkheden. Geniet van een “kleine” stad met zijn vriendelijke volk en gewoonten.

Oudenaarde is ook gelinkt aan de befaamde Ronde van Vlaanderen, het belangrijkste Vlaamse wielerevenement. Over die Vlaamse wielerklassieker kom je alles te weten in het belevingsmuseum Centrum Ronde van Vlaanderen.

Oudenaarde wil eveneens het fietstoerisme stimuleren met happenings als “Word Flandrien”, de “Gouden Flandrien” of “de Retro Ronde”.

Wie liever niet in groep fietst kan dit ook op eigen tempo. Er zijn talrijke fietskaarten te verkrijgen die je toelaten het heuvelachtige landschap of de valleien te ontdekken . Een overzicht daarvan vind je terug op www.oudenaarde.be

Ontdek je liever de prachtige omgeving te voet,ook  daar zijn er vele uitgestippelde routes voor.

Er liggen allerhande fiets-wandelroutes in onze info hoek in het huisje zelf of anders via de dienst toerisme oudenaarde .

De Nummero 2

Desiré Waelkensstraat 2 9700 Oudenaarde +32 (0)472 60 28 18 kathy@de-nummero-2.be

Created by myself